Vind jouw droomwoning met de woningzoeker van Bario

In Bario zijn in totaal 98 appartementen en 14 maisonnettes beschikbaar, verdeeld over vijf verdiepingen. Met de woningzoeker hieronder vind je de woning die bij jou past. Zo'n woningzoeker heeft de ruimte nodig, en is daarom niet geschikt voor het kleine scherm van je mobiel. Ga er dus even goed voor zitten met je tablet, laptop of desktop om jouw droomwoning te vinden.

Hoe werkt de woningzoeker?

Klik op het gebouw om te beginnen. Gebruik de filters om je zoekopdracht specifieker te maken. Klik vervolgens op de verdieping van jouw voorkeur om de plattegrond van de verdieping te zien. Daar zie je alle beschikbare appartementen op deze verdieping, en kun je op het appartement van jouw voorkeur klikken voor meer informatie. Zo kun je de prijs, aantal vierkante meters, kamers en de plattegrond vinden. De maisonnettes zijn allemaal op de begane grond gelegen en beslaan twee verdiepingen. In de verdiepingsplattegronden zie je dit terug met de aanduiding 1/2 en 2/2.

Heb je jouw droomappartement(en) gevonden? Noteer dan het adres, zodat je het bij de hand hebt tijdens het invullen van je woningvoorkeur tijdens het inschrijfproces. Je kunt meerdere voorkeuren opgeven tijdens je inschrijving.

 


hoofdfoto
#18
  per maand
  m2
wonen

 
kamers