Gezond stedelijk wonen in DeBuurt

Waar voorheen de Nederlandse Pakketdienst was gevestigd, ontstaat een compleet nieuwe leefomgeving. Hier is ruimte voor wonen, werken, leven en (ont)zorgen. In drie robuuste gebouwen worden appartementen, ruimte voor creativiteit en groene binnentuinen voor ontspanning bijeengebracht onder de naam DeBuurt. Het geloof dat je van de buurt samen DeBuurt maakt, zit diep. Een smeltpot van starters en senioren, bewoners en ondernemers, uit alle windrichtingen en culturen. Dit zie je dan ook terug in de naamgeving van de drie gebouwen. Bario is Papiaments voor buurt, Birim komt uit het Turks en betekent eenheid, en de naam Blend staat voor het ‘mengen’ van de mensen die samen DeBuurt vormen.

Op de afbeelding hieronder zie je een totaaloverzicht van het hele project, en kun je door op de bolletjes te klikken meer te weten komen over dat (deel van het) gebouw. De appartementen in Bario en Birim worden via deze website verhuurd. Birim is inmiddels volledig verhuurd, en de verhuur voor Bario is in volle gang. Heb je interesse in een kantoorruimte, zorg appartement of wil je iets organiseren in de superplint? Neem dan eens een kijkje op de website van het totale project DeBuurt.

WONEN IN BARIO
* 98 twee- en driekamerappartementen tussen 47 en 91 m²
* 14 twee- en driekamer maisonnettes tussen 66 en 120 m²
* Complete keuken met inbouwapparatuur
* Luxe afgewerkte badkamer
* Parkeren in ondergelegen parkeergarage mogelijk

Bario wordt naar verwachting in maart 2021 opgeleverd.
WERKEN IN BARIO
Hier zijn een aantal commerciële ruimten te huur. Voor meer informatie kijk je op Funda in Business.
ZORG IN BIRIM
Hier komen appartementen beschikbaar voor kleinschalig wonen voor mensen met dementie.
WONEN IN BIRIM
* 64 twee- en driekamerappartementen tussen 49 en 89 m²
* Complete keuken met inbouwapparatuur
* Luxe afgewerkte badkamer
* Gemeenschappelijke binnentuin
* Parkeren in naastgelegen parkeergarage mogelijk

Birim wordt naar verwachting in december 2020 opgeleverd. Alle woningen zijn verhuurd.
Direct naar de woningzoeker! h
ONDERNEMEN IN BIRIM
Rondom de superplint komen een aantal commerciële ruimten beschikbaar, met onder meer plek voor daghoreca zoals een koffiebar, een ontwerpstudio en een maakatelier.
ONTMOETEN
Deze grote, hoge ruimte wordt een ontmoetingsplek waar je omringd wordt door kunst en cultuur. Geniet met jouw buurtgenoten van de creativiteit van startende ondernemers. Denk hierbij aan een Overvechts "food festival", een creatieve workshop of een expositie. Deze ruimte is maar liefst 1.400 m² groot en biedt hiermee letterlijk de ruimte aan startende ondernemers die zichzelf verder willen ontwikkelen.
WONEN IN BLEND
* 99 twee- en driekamerappartementen tussen 40 en 92 m²
* 14 twee- en driekamermaisonnettes tussen 66 en 121 m² * Complete keuken met inbouwapparatuur
* Luxe afgewerkte badkamer
* Gemeenschappelijke binnentuin en daktuin
* Parkeren in ondergelegen parkeergarage mogelijk

Blend wordt naar verwachting in december 2021 opgeleverd.
ZORG IN BLEND
Hier komt een tandartsenpraktijk.

Duurzaam wonen

Jouw nieuwe appartement in DeBuurt scoort goed op het gebied van duurzaamheid, je woont hier met energielabel A++. De appartementen zijn namelijk erg goed geïsoleerd en voorzien van een zeer energiezuinig verwarmingssysteem. De energie hiervoor wordt opgewekt middels een Warmte Koude Opslag (WKO) installatie en een individuele waterpomp. De WKO installatie zorgt niet alleen voor de verwarming van de woning maar ook voor het koelen en/of op temperatuur houden van de woning tijdens warme perioden. Hiervoor is het wel belangrijk dat je de juiste vloer legt, die goed kan geleiden. Anders gaat er veel energie verloren. De ventilatie in de woningen wordt geregeld middels een Warmte Terug Win (WTW) installatie. Voor een groot aantal appartementen in Birim geldt dat zijn aangesloten zijn op eigen zonnepanelen op het dak. Zo gebruik je groene energie en dat scheel natuurlijk ook in de maandlasten!

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame energiezuinige woning, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in DeBuurt woon je in een bruisende leefomgeving waar je ontspannen thuiskomt.