Even binnenkijken - Bario Maisonnettes

In Bario komen naast appartementen ook 14 maisonnettes beschikbaar. Maar wat is een maisonnette nu eigenlijk? In principe is een maisonnette een etagewoning in een groter gebouw, als het ware een appartement over meerdere verdiepingen. Dit kunnen hele of halve verdiepingen zijn. In Bario huur je een bijzondere maisonnette met 2 hele verdiepingen, die met elkaar verbonden zijn door een halve verdieping. De open wenteltrappen geven je doorgang naar alle verdiepingen en hebben een elegante uitstraling. Omdat je vast erg nieuwsgierig bent hoe deze bijzondere woningen er uit komen te zien, vind je op deze pagina impressies van de woningen na inrichting en decoratie. De beelden zijn zo realistisch mogelijk gemaakt, maar er kunnen kleine afwijkingen in de details zitten. De appartementen worden opgeleverd zonder vloer en plinten, deze leg je als huurder zelf. Je mag de wanden behangen of schilderen om het helemaal jouw stijl te maken, maar houd er rekening mee dat je de woning in de originele staat moet terugbrengen mocht je gaan verhuizen.

Culinaire hoogstandjes

Of het nu gaat om een luxe driegangenmenu of een simpel gebakken eitje, je open keuken is volledig ingericht en klaar voor gebruik. Je hebt namelijk een stijlvolle open keuken van Bribus, met witte kasten en een antraciet/zwart composiet stenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van ATAG inbouwapparatuur zoals: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser. Er zijn maisonnettes met een rechte keuken, en met een hoekkeuken. Dit vind je terug op de plattegronden zodra deze beschikbaar zijn. De keuken is onderdeel van je woonkamer en is gelegen op de onderste verdieping.

Good night!

De maisonnettes in Bario zijn tussen de 66 en 119 m² groot, en je hebt de keuze uit één of twee slaapkamers. De slaapkamer(s) is/zijn op de bovenste verdieping gelegen, samen met de badkamer. Wel zo handig! In de badkamer kun je genieten van een verfrissende douche en heb je de beschikking over een enkele of dubbele wasbak, en een tweede toilet. De badkamer heeft met zwart/antraciete vloertegels en witte wandtegels een rustige en neutrale uitstraling. Met jouw eigen accessoires maak je het helemaal passend in jouw interieur. De slaapkamer(s) zijn voorzien van neutraal behang op de wanden. Je hoeft er dus alleen een vloer en je bed aan toe te voegen, en een goede nachtrust is verzekerd! Mocht je een tweede slaapkamer hebben, dan kun je deze natuurlijk ook inzetten als logeerkamer, inloopkast voor je garderobe of luxe thuiskantoor. En als er dan een gezinsuitbreiding op de planning staat dan maak je er in een handomdraai een schattige babykamer van.

Creatief denken met een extra tussenverdieping

De maisonnettes hebben een unieke halve tussenverdieping, afgezet met een hekwerk. Hierdoor ontstaat er een soort combinatie tussen een overloop en een inpandig balkon. Met wat creativiteit maak je hier een heel functionele ruimte van, die precies bij jouw woonwensen aansluit. Bijvoorbeeld een fijne plek voor je bureau, zodat je rustig thuis kunt werken. Maak ruimte voor je hobby atelier, creëer met je plantencollectie een indoor urban jungle of plaats een slimme kast voor extra opbergruimte. Of maak er gewoon een heerlijke zitplek van met een luxe fauteuil, zodat je tot rust kunt komen met een kopje thee en uitzicht op je nieuwe appartement.