Even binnenkijken in DeBuurt - Birim

De appartementen in Birim, het middelste gebouw, komen als eerste beschikbaar voor de verhuur. In totaal komen er 64 appartementen beschikbaar via deze website. Je bent vast erg nieuwsgierig hoe jouw appartement er uit kan komen te zien! Omdat het wegens de richtlijnen op de bouw niet mogelijk is om zomaar even binnen te lopen, geven we jou op deze pagina met video en beelden een indruk van het uiteindelijke resultaat, na aankleding en inrichting. De beelden zijn zo realistisch mogelijk gemaakt, maar er kunnen kleine afwijkingen in de details zitten. De appartementen worden opgeleverd zonder vloer en plinten, deze leg je als huurder zelf. De wanden in de slaapkamer en woonkamer zijn van behang in een neutrale kleur voorzien. Je mag deze opnieuw behangen of schilderen om het helemaal jouw stijl te maken, maar houd er rekening mee dat je het appartement in de originele staat moet terugbrengen mocht je gaan verhuizen.

Culinaire hoogstandjes

Of het nu gaat om een luxe driegangenmenu of een simpel gebakken eitje, je keuken is volledig ingericht en klaar voor gebruik. Je hebt namelijk een stijlvolle open keuken van Bribus, met witte kasten en een antraciet/zwart composiet stenen aanrechtblad. De keuken is voorzien van ATAG inbouwapparatuur zoals: inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie of koelkast met vriesvak (afhankelijk van woningtype), combi-oven en vaatwasser. De opstelling van de keuken kan variëren, bijvoorbeeld een hoekkeuken of juist een rechte opstelling. Dit vind je terug op de plattegronden zodra deze gepubliceerd worden.

Goede nachtrust

In Birim huur je een twee- of driekamerappartement tussen de 49 en 89 m². Van compact en overzichtelijk tot lekker ruimtelijk dus! In alle gevallen zijn de wanden van de slaapkamers en woonkamer alvast voorzien van behang in een neutrale kleur. Vloer erin en je eigen heerlijke kingsize bed, en je bent klaar voor een heerlijke nachtrust. Heb je een extra slaapkamer? Dat geeft wat meer flexibiliteit qua inrichting. Een thuiskantoor, inloopkast of hobbyruimte bijvoorbeeld. Zodat jouw appartement helemaal past bij jouw levensstijl.

Even opfrissen

Met een luxe afgewerkte badkamer weet je zeker dat je dag goed van start gaat. De vloer is betegeld met donkere vloertegels, de wanden zijn tot aan het plafond met witte wandtegels betegeld. Je hebt de beschikking over een verfrissende inloopdouche of douche met vouwdeuren, een wastafel en spiegel. De meeste appartementen hebben een separaat toilet, sommige appartementen hebben een 2e toilet op de badkamer. De badkameropstelling kan per appartement verschillen en staat ingetekend op de woningplattegronden.